Praktisk info


Tandfaglige Dage er en konference- og fagmesse for hele dentalbranchen. Det er gratis at deltage, men af praktiske årsager er tilmelding påkrævet.

Åbningstider

Torsdag 4. april kl. 9.00-18.00
Fredag 5. april kl. 9.00-18.00

(for kursister på de tidlige kurser kl. 9.00 åbner indgangen kl. 8.45)

Oversigtsprogram

Få et hurtigt overblik over sessioner/tand-talks, find dit kursuslokale, se udstillerliste, frokostmuligheder og andre aktiviteter på Tandfaglige Dage. Oversigtsprogrammet udleveres også i Bella Center.

Se oversigtprogram

Eventsite

Hent præsentationer, speaker CV, praktisk info og meget mere på vores eventsite: tf.evenzu.com/tfd2019. Første gang du benytter eventsitet, skal du oprette en profil med en unik e-mail og adgangskode. Har du tidligere oprettet en profil på evenzu, kan du logge ind med den igen og blot registrere dig til dette event (Tandfaglige Dage 2019).

Adresse

Bella Center Copenhagen
Indgang Vest
Center Boulevard 5
2300 København S

Transport og parkering

Klik her og find vej

Adgangskort og genbesøg

Tilmeld dig hjemmefra og spar tid. Start din Tandfaglige dag hurtigt og enkelt – medbring din bekræftelse med stregkode på mobil eller print, så udleverer vi dit adgangskort ved indgangen.

Adgangskort skal bæres synligt og vil blive scannet ved indgangen, ved kursuslokale 1-8 og forudbestilt frokost.

Ses vi på Tandfaglige Dage både torsdag og fredag? Benyt fast track om fredagen ved at medbringe dit adgangskort fra dagen før.

Køb sessioner on-site i Bella Center

Er du faldet over en session, du bare ikke må gå glip af? Henvend dig på Tandlægeforeningens stand C3-001, så hjælper vi dig med at tilkøbe sessioner (Bemærk betaling KUN med kreditkort)

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Se persondatapolitik.

Jeg accepterer