Keynote speakers


Som en del af konceptet for Tandfaglige Dage vil der hvert år være minimum én keynote speaker, og i 2019 har vi hele tre på programmet. Torsdag den 4. april kan vi således præsentere Sascha A. Jovanovic, der vil tale om Soft Tissue, mens vi fredag den 5. april har Newton Fahl og Alessandro Pozzi på programmet med emnerne Direct-Indirect Composite og Digital Workflow. 

Sascha A. Jovanovic

”Jeg har oplevet Dr. Sascha Jovanovic flere steder i verden, og hver gang har jeg været imponeret over den høje kvalitet, der er i hans præsentationer. Gennem sine kliniske cases formår han at gøre emnerne relevante og let forståelige – han har helt sikkert ændret den måde vi på klinikken udfører implantatbehandlinger på i dag!”

Lars Pallesen, spec.tdl.

Læs uddybende portræt af Sascha A. Jovanovic.

Newton Fahl

”Dr. Newton Fahl er en af de stjerner på composit himlen, som man må opleve mindst én gang i sit tandlægeliv. Med et vildt pædagogisk opbygget foredrag illustreret med de flotteste kliniske billeder viser Newton Fahl, hvordan simple teknikker kan føre til top æstetiske restaureringer. Step for step forklarer han, hvordan din dagligdag som tandlæge bliver lettere med super højt æstetisk resultat. Man får simpelthen lyst til at rejse til Brasilien, for at deltage i hans verdenskendte hands-on kurser.”

John Orloff, tandlæge

Læs uddybende portræt af Newton Fahl.

Alessandro Pozzi

”Alessandro Pozzi er blandt nutidens frontløbere indenfor dynamisk navigation og guidet implantologi. Han er enestående, fordi han kombinerer sine kliniske innovationer med utallige publikationer”

Simon Kold, tandlæge

Læs uddybende portræt af Alessandro Pozzi .

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Se persondatapolitik.

Jeg accepterer