FAQ – ofte stillede spørgsmål


Ønsker du at ændre aktiviteter, f.eks. erstatte en session med en anden kontaktes Tandlægeforeningens Efteruddannelse på tlf.: +45 7025 7711 eller mail: efteruddannelse@tdl.dk. Bemærk at eventuelle restbeløb ikke refunderes.

Du kan tilkøbe aktiviteter ved at trykke på linket ”klik HER for at redigere aktivitet(er)” på din bekræftelse. Herefter fremsendes automatisk en opdateret mailbekræftelse, hvor du skal klikke på ”Betal med kreditkort”. Først når betaling er gennemført, er dit tilkøb registreret.

Bemærk ved tilmelding af flere personer. Deltager 1 er hovedbooker og er derfor den eneste, der kan foretage ændringer/lave tilføjelser i bestilling via linket i bekræftelsen

Adgangskort udleveres i Bella Center. Medbring din bekræftelse inkl. stregkode og fremvis den ved indgangen. Bekræftelsen kan du fremvise enten ved at printe den eller vise den på din smartphone.

Tand-talks er gratis kurser alle kan deltage i. Tand-talks kræver ikke tilmelding. men der er et begrænset antal siddepladser, som tildeles efter først-til-mølle-princippet onsite. Husk at du også opnår point/CE-timer.

Systemet kan ikke finde ud af, at der er pause i sessionen, så du skal i dette tilfælde nøjes med at tilmelde dig sessionen, og din planlagte tand-talk vil derfor desværre ikke fremgå af din oversigt. Da tilmelding til tand-talks ikke er påkrævet, kan du dog sagtens møde op og deltage i tand-talks efter først-til-mølle-princippet, som alle andre.

Du finder din kvittering ved at trykke på kvitteringsnummeret nederst på din bekræftelse, som du har modtaget via mail.

Ja, du skal selv registrere dine point/CE-timer fra Tandfaglige Dage på tdlnet.dk.

Ja, du har mulighed for at tilmelde op til 10 personer på én bestilling. Ønsker du at tilmelde flere end 10 personer, skal du foretage flere bestillinger.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan en kollega overtage din plads - i givet fald kan du rette navnet og data via din mail bekræftelse. Vi refunderer ikke din kursus- eller frokostafgift.

Din tilmelding er bindende, så snart du har modtaget bekræftelse via e-mail.

Ja, du får 15 % i rabat på alle sessioner til og med 11. januar 2019.

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte Tandlægeforeningens Efteruddannelse

Kontakt os her

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Se persondatapolitik.

Jeg accepterer